OOGINFECTIE

Een vrouw van 41 jaar had een beschadigd en blind oog dat geregeld geinfecteerd raakte. Met drie maal daags 1 druppel colloidal zilver in het oog verdween dat telkens vlot.

 

Een vrouw van middelbare leeftijd had al jaren gauw ontstekingen (niet perse infecties).

Op een geven moment ontstond zomaar een pijnlijke ontsteking van de iris. Met inwendig colloidal zilver en Pau d’Arco werden dit een stuk rustiger. Mogelijk was de ontsteking van de iris het gevolg van een sluimerende infectie elders.

 

OORONTSTEKING

Een meisje kreeg vanaf vier maanden iedere maand tijdens een verkoudheid een oorontsteking met afvloed van stinkend. Dat werd dan behandeld met antibiotica. Met tien maanden kreeg ze colloidal zilver en een homeoaptisch middel en daarmee verdwenen de klachten definitief.

 

BRONCHITIS

Een jongetje begon met twee jaar geregeld te hoesten en heeft een aantal keren antibiotica gehad. Na anderhalf jaar krijgt hij colloidaal zilver en binnen een week hoest hij niet meer, eet beter en is vrolijk.

 

Een jongen kreeg met drie en vier jaar bronchitis en dat werd behandeld met antibiotica. Met vijf jaar kreeg hij ‘s nachts een vastzittende hoest met kortademigheid. Binnen twee dagen verdween dat met colloidaal zilver, vlierbessenextract en Echinacea.

 

Een jongen heeft wordt vanaf twee maanden verkouden en iedere drie maanden oorontsteking en vanaf twee jaar zelfs iedere 4-6 weken oorontsteking of bronchitis. De bronchitis wordt behandeld met antibiotica.

Vanaf drie jaar worden verkoudheden behandeld met colloidal zilver, vlierbessenextract en Echinacea en gaat het beter. Met een passend homeopatisch middel erbij vedwijnt het probleem definitief.

 

Een vrouw kreeg met 76 jaar in toenemende mate last van bronchitis en vastzittend slijm. Met colloidal zilver en Pau d’Arco kon een opname in het ziekenhuis wegens longontsteking meestal worden voorkomen.

Wel bleven de klachten geregeld terugkomen en was er blijkbaar nog een ander soort behandeling nodig.

 

 

 COLLOIDAL SILVER

 Horizonte Verde