URINEWEGEN

 

Colloidaal zilver komt maar ten dele in de urine en heeft daardoor moeite om urineweginfecties te bestrijden. Het gaat wel infectie van het nierweefsel tegen.

Pau d’Arco is effectiever bij  urineweginfecties. Met Cranberry capsules of D-Mannose kunnen infecties met E coli worden voorkomen.

 

1. Een vrouw van 43 jaar had door te zwaar werk krachtsverlies in de benen en na drie maanden ook nog een hardnekkige blaasontsteking.

Homeopatische middelen deden iets, maar met colloïdaal zilver erbij genas het sneller.

 

2. Een vrouw van 59 jaar had al jaren soms pijn in de nierstreek.

Toen ze weer pijn in de nierloge kreeg bleek er nitriet in de urine te zitten, een aaanwijzing voor bacteriën in de urine.

Met colloïdaal zilver en weerstandverhogende middelen nam de pijn binnen twee dagen duidelijk af en was na vijf dagen praktisch weg.

Een maand later waren er weliswaar geen klachten, maar de urine was nog niet goed. Nog een fles colloidaal zilver samen met een homeopatisch middel bleek wel afdoende.

 

3. De vrouw van 27 jaar met het geinfecteerde open been had een week voor vertrek naar Nederland door verzwakking ook nog een een nierbekkenontsteking gekegen. Deze genas binnen drie dagen met colloidaal zilver en Pau d’Arco.

 

4. Een vrouw van 51 jaar kan door zwakte niet meer opstaan van de bank.

De huisarts wil niet komen, maar op aandringen van een alternatief arts wordt ze alsnog opgenomen omdat hij denkt dat ze kanker heeft en een nierbekkeninfectie. Omdat er in het weekeinde verder niets gedaan zou worden laat de natuurarts door de familie colloidaal zilver toedienen. De maandag daarop is de nierinfectie redelijk opgeknapt en dezelfde week begint men met chemo vanwege kanker.

 

 

 

 COLLOIDAL SILVER

 Horizonte Verde