PRAKTISCHE ERVARINGEN IN NEDERLAND

 

Onderstaande voorbeelden illustreren de spectaculaire eigenschappen van colloidaal zilver.

 

HUIDINFECTIES

Een man van 52 jaar kreeg twee jaar tevoren als gevolg van een allergie een streptococceninfectie van de huid. Dat werd behandeld met antibiotica.

Nu kreeg hij het weer maar deze keer gebruikte hij uitwendig en inwendig colloidaal zilver.

Het resultaat was minstens zo goed als met de antibiotica.

 

Een man van 56 jaar had last van nagelschimmel.

Door periodes met inwendig colloidal zilver af te wisselen met perioden met inwendig kruiden groeide de schimmel eruit.

 

OPEN BEEN

Een vrouw van 27 jaar had als gevolg van trombose na een zwangerschap een open been tot op het bot dat niet meer genas (het beenmerg was nog niet geinfecteerd). Ze komt naar Nederland en daar werd drie maal daags colloidal zilver in de wond gegegoten. Inwendig ook colloidal zilver en tevens Pau d’Arco. Binnen twee weken was de infectie verdwenen en na een half jaar was het been bijna genezen. De slechte doorbloeding a.g.v. de trombose werd enigszins verbeterd met homeopathie.

 

Een man op de Antillen van 63 jaar had een verstoorde afvoer van de lymfe, maar geen klachten. Dan stoot hij zijn been en krijgt hij een open been. Na een half jaar gaat de wond pussen en ontstaat er pijn.

Met behulp van homeopathie houdt het pussen op en door dagelijks colloidal zilver in de wond te gieten geneest de wond.

 

Een vrouw van 86 jaar had al jaren diabetes en daardoor traag genezende wonden. Die werden dan met goed resultaat behandeld met uitwendig colloidal zilver. In 2008 krijgt ze weer een wond, blijft er mee doorlopen en krijgt antibiotica nadat er koorts was ontstaan. Pas de tweede antibioticum sloeg langzaam aan. Vervolgens met drie maal daags colloidal zilver in de wond en inwendig een natuurlijk antibioticum genas het dermate vlot dat de huisarts en de wondverpleegkundige er zich over verbaasden. En dat gewoon thuis zonder ziekenhuisopname.

 

OPERATIEWOND

Een man van 82 jaar kreeg een bypassoperatie, maar daarna bleef de operatiewond bij het borstbeen pussen. Inwendig colloidal zilver bracht daar volt verbetering in.

 

INFECTIE VAN HET BEENMERG

Een man van 50 jaar kreeg twee jaar eerder een ernstig auto-ongeluk met een open botbreuk van een been. Ondanks operatief schoonschrapen ontstond osteomyelitis. Ondanks langdurige antibiotica, het inbrengen van antibioticadraad een matje bleef het been fisterelen.

Met behulp van Colloidaal zilver tezamen met Pau d’Arco nam de osteomyelitis gestaag af.

 

BACTERIELE ARTRITIS

Een vrouw van 70 jaar valt in de winter en daarbij raakt een meniscus beschadigd.

Tijdens de operatie ontstaat een infectie van het kniegewricht.

Ondanks antibiotica en twee keer spoelen van het gewricht blijft de infectie.

Met inwendig colloidal zilver en een homeoaptisch middle geneest de knie voorspoedig.

 

 

 COLLOIDAL SILVER

 Horizonte Verde