FALENDE THERAPIE

 

1. Een man 50 jaar met de ziekte van Crohn reageert onvoldoende op homeopathie. Uiteindelijk gaat het iets beter met collo´daal zilver.

Maar hij is door al het geprobeer ontmoedigd geraakt en gaat er niet mee door.

Conclusie: Wacht niet te lang met collo´daal zilver en andere werkzame produkten bij moeilijke klachten.

 

2. Bij kinkhoest produceert de kinkhoestbacterie een stof die het trilhaar in de bronchiŰn verlamt. Zelfs nadat de bacterie door antibiotica of collo´daal zilver bestreden is, blijft die verlamming nog weken bestaan. Collo´daal zilver voorkomt wel dat er andere infecties bijkomen.

Een meisje van 1 jaar met kinkhoest reageerde onvoldoende op homeopatische druppels en collo´daal zilver. De hinderlijke hoest hield de ouders wakker maar nam gelukkig niet toe. Pas met een passend homeopatisch middel ging het snel beter.

 

3. Een meisje was al een dag en moest telkens weer braken, ook al zat er niets meer in de maag. Met colloidaal zilver namen de klachten af, maar de hele buik is nog drukpijnlijk met af en toe een steek rechts in de buik.

Op dag 4 is er zowel links als rechts onder in de buik konstante pijn.

Op dag 5 is er behalve drukpijn ook hevige loslaatpijn rechts onder in de buik. Bij de operatie treft de chirurg een pas doorgebroken blindedarmontsteking aan. Ik drong weliswaar dagelijks sterk aan op ziekenhuisopname, maar wie luistert daar naar als de pijn aanvankelijk afneemt met colloidaal zilver.

Conclusie: Vertroebel een goed advies niet door geklieder met colloidaal zilver, bij ernstige of aanhoudende klachten is een juiste diagnose belangrijker dan enige verbetering met een natuurmiddel.

 

 

áCOLLOIDAL SILVER

 Horizonte Verde